Stage Line Nemzetközi Sminkiskola, Sminkakadémia
Minőségi sminkoktatás már Magyarországon is!

Sminktanfolyamok

A Stage Line nemzetközi márka célja Magyarországon is ugyan az, mint a világon bárhol, hogy a sminkesek, kozmetikusok ezeket a kiváló bőrbarát sminkanyagokat használják nap, mint nap munkájuk során, valamint a lakosság számára is elérhetőek legyenek éppen ugyan úgy, mint a szakmabelieknek.
Természetesen a Stage Line és Laukrom kínálata és felhasználhatósága széleskörű, éppen ezért vannak olyan termékek, amik csak a szakmabelieknek elérhető.

TANULJ EGY NEMZETKÖZI MÁRKA SMINKISKOLÁBAN!

A nemzetközi Stage Line márka Sminkiskola célja, hogy a hozzánk érkező tanulók megtanuljanak első sorban sminkelni és azt biztos tudásra fejleszteni, másodsorban pedig a Stage Line-Laukrom sminkanyagokkal sminkelni. Akik hozzánk jönnek tanulni olyan tudással végzik el a sminktanfolyamainkat, amik nemzetközi szinten vannak, ezáltal olyan speciális anyagokkal és technikákkal dolgoznak, amik garantálják a tartós és látványos sminket.
Sminktanfolyamainkon csak azt tanítjuk meg, amit a minden napokban egy sminkes vagy kozmetikus tud a munkája során hasznosítani.

A STAGE LINE ACADEMY SMINKISKOLA, SPECIÁLIS, MÁRKA OKLEVELES SMINKTANFOLYAMAI:
(Magyarországon egyedülálló sminktanfolyamok, speciális anyagokkal és különleges sminktechnikával)
– AQUA MAKE-UP -tartós smink
– CREAMY MAKE-UP – tartós és vízálló
Tanuld meg a valóban látványos, intenzív és tartós smink alapjait és technikáját, hogy sminkesként a profik között tudhasd magad!

SMINKES szakemberek részére ajánljuk Creamy Make-Up tartós és vízálló, valamint Aqua Make-Up tartós, intenzív sminktanfolyamainkat. Célunk megtanítani minden olyan sminkes szakmabelit, akik esetleg eddig csak ceruza vagy szemhéjalapozó “primer” használatával sminkeltek. Megtanítjuk ezeknek az anyagoknak használatát és technikáját, hogy te se maradj le a tartós és látványos sminkek terén valamint, hogy fejleszd tudásodat és hasznosítsd munkád során, hogy kitűnj a sminkes között precíz munkáddal. Nem kell megijedni ezekkel az anyagokkal is csak azt tanítjuk meg amit a hétköznapba tudsz hasznosítani, természetesen olyan sminkeket készítünk, amit lehet viselni a minden napokban a hordható, viselhető smink kategóriában.

KOZMETIKUS szakembereknek ajánljuk az alap Face & Beauty Basic 2 napos alap sminktanfolyamunkat, ha nem biztos a tudásában és felszeretné eleveníteni azt. Ha pedig már magabiztos a sminkelés terén, de tovább szeretné fejleszteni tudását, mindenképpen ajánljuk figyelmébe Wedding Creamy Make-Up esküvői, menyasszonyi tartós sminktanfolyamainkat, ahol teljesen egyedülálló, speciális technikával és anyaggal tanulhat meg tartós, vízálló sminket készíteni.

Természetesen a kezdő, még nem szakmabeliekre is gondoltunk, akik sminkesként szeretnének a jövőben dolgozni. Nekik speciális, magas óraszámú, nagy tanfolyammal a COMPLETE PRO Basic sminktanfolyamunkat ajánljuk, ahol gondos odafigyeléssel tanítjuk meg a sminkes szakmát, valamint avatjuk be őket a sminkelés rejtelmeibe.