A Stage Line – Laukrom Professional olyan speciális  sminktermék család, amely széles körű felhasználásra készült. Használják színházakban, testfestéshez, gyerek arcfestéshez, karneváli, halloween, fantázia smink és egyéb sminkekre egyaránt. Ezekkel a professzionális smink termékekkel sminkesek, smink művészek, smink-iskolák, szépségszalonok dolgoznak, hogy a smink helyt álljon és kielégítsen minden szükségletet például divatbemutatókon, reklámokban, televízióban, színészeken, esküvőkön, alkalmakon vagy csak simán a minden napokban.

A STAGE LINE SMINKANYAGAI NEM CSAK SMINKANYAGOK!
Nagyon sok márkára manapság rámondják, hogy professzionális és így próbálják eladni őket! Valóban azok? Rajta van a gyártó által feltüntetett terméken, hogy Professional/Professzionális? Tudod a szó jelentését, hogy mit is jelent, hogy Professzionális? Megszoktad nézni a termék összetételét? Tartalmaz természetes hatóanyagot (vagy csak kemikália az egész!)?
A Stage Line termékek valóban azok és ennél jóval több is! A Stage Line, Laukrom termékekre a gyártó bátran meri a csomagolásra ráírni, hogy professzionális nem hiába….
– A Stage Line – Laukrom sminkanyagok magas, kezelt ásványi pigmentekkel készülnek!!! – Ez a legfontosabb szempont egy professzionális sminkanyagnál!
– Stage Line sminkanyagok mindegyike, teli vannak TERMÉSZETES BŐRÁPOLÓ HATÓANYAGOKKAL, amelyek jótékonyan hatnak a bőrre!
Főbb jellemzőjük, hogy nehéz körülmények között is tartósak maradnak, miközben ellenállnak a hőségnek, izzadásnak, párának, tapintásnak, dörzsölésnek és egyéb hatásoknak.
– A Stage Line sminkanyagokat a gyártó maga is úgy jeleníti meg, hogy bőrápoló sminkanyag, azaz bőrápolás és smink egyben, az összetétele miatt!
– A Stage Line – Laukrom termékek mindegyike bőrbarát, Hypoallergén!
– Ezen kívül a Stage Line sminkanyagok fontos szempontjai még, hogy: olajmentesek, SPF fényvédőt tartalmaznak, érzékeny bőrre is bátran használhatóak valamint kontaktlencse-viselőknek.
– A Stage Line gyártója állatokon nem tesztel!

A Stage Line saját fejlesztésű technológiáját használja, hogy termékei gondosan kiválasztott, biztonságos hozzávalókból készüljenek, miközben szigorú gyártási és minőségi ellenőrzésen, esnek át.
A termékek bőrgyógyászatilag teszteltek és összetevőik hypoallergének.

A Stage Line smink-kínálatában megtalálhatóak a palettás termékek, folyékony-, kompakt-, camouflage-, HD-, vízálló alapozók, korrektorok, púderek, pirosítók, bronzosítók, rúzsok, szájfények, kontúrceruzák, tusok, szempillaspirálok, szemfestékek, pigmentek, sminkfixálók, primerek, kellékek, air brush.

A márka nagy előnye, hogy professzionális bőrápolási termékeket is gyárt, például arctisztítókat, sminklemosókat, hidratáló termékcsaládot, mattító-olajszabályzó termékcsaládot, szérumot, ránctalanítót, pórusösszehúzót, szemkörnyékápolót, ajakápolókat, UV hidratálókat, lifting terméket valamint szemöldök és szempillanövesztő szérumot.

A Stage Line alapozói egyszerűen tökéletesek!
– Tartósak, vízállóak, miközben tökéletes fedést biztosítanak.
– A bőr egész nap matt, friss érzésű marad, nem nehezítik el a bőrt.
– Olajmentesek, nem tömítik el a pórusokat, fényvédőt tartalmaznak.
– Olyan hasznos összetevőkkel gyártották, amelyek jótékonyan hatnak a bőrre!

A Stage Line is, mint általában a legnagyobb cégek, minden évben újabbnál újabb szezonális kollekcióval jelenik meg.