A Stage Line nemzetközi márka célja Magyarországon is ugyan az, mint a világon bárhol, hogy a sminkesek, kozmetikusok ezeket a kiváló bőrbarát, bőrápoló kozmetikai sminkanyagokat használják nap mint nap munkájuk során, valamint a lakosság számára is elérhetőek legyenek éppen ugyan úgy, mint a szakmabelieknek. Természetesen a Stage Line és Laukrom kínálata és felhasználhatósága széles körű, éppen ezért vannak olyan termékek, amik csak a szakmabelieknek elérhető. Oldalunk megújulásával, bővítettük szolgáltatásunkat is webáruház funkcióval, hogy most már bárki kényelmesen vásárolhasson otthonából Stage Line professzionális termékeket.

Hogy miért egyedülálló? Első szempont a professzionális bőrbarát sminkanyag! Nagy segítségünkre van ebben a Stage Line és Laukrom Professzionális egyedülálló sminkanyagai és valóban egyedülálló. A STAGE LINE SMINKANYAGAI NEM CSAK SMINKANYAGOK! Nagyon sok márkára manapság rámondják, hogy professzionális és így próbálják eladni őket! Valóban azok? Rajta van a gyártó által feltüntetett terméken, hogy Professional/Professzionális? Tudod a szó jelentését, hogy mit is jelent, hogy Professzionális? Megszoktad nézni a termék összetételét? Tartalmaz természetes hatóanyagot (vagy csak kemikália az egész!)?

A Stage Line termékei valóban Professzionális és ennél jóval több is! A Stage Line, Laukrom termékekre a gyártó bátran meri a csomagolásra ráírni, hogy professzionális nem hiába....

- A Stage Line - Laukrom sminkanyagok magas, kezelt ásványi pigmentekkel készülnek!!! - Ez a legfontosabb szempont egy professzionális sminkanyagnál! - Stage Line sminkanyagok mindegyike, teli vannak TERMÉSZETES BŐRÁPOLÓ HATÓANYAGOKKAL, amelyek jótékonyan hatnak a bőrre! - A Stage Line sminkanyagokat a gyártó maga is úgy jeleníti meg, hogy TREATMENT MAKE UP (bőrápoló sminkanyag), azaz bőrápolás és smink egyben, az összetétele miatt! - Ez által kozmetikusok nagy kedvence is, mert kozmetikai kezelés után (nyomkodás, aknés/pattanásos bőr kezelése) is bátran használják a vendég bőrére a bőrápoló alapozókat. - A Stage Line - Laukrom termékek mindegyike: bőrbarát, Hypoallergén! - Ezen kívül a Stage Line sminkanyagok fontos szempontjai még, hogy:

    • olajmentesek
    • SPF fényvédőt tartalmaznak
    • érzékeny bőrre is bátran használhatóak
  • valamint kontaktlencse-viselőknek

A Stage Line gyártója állatokon nem tesztel!